Vuoden hienoin päivämäärä!

Tänään oli taas aika kirurgian polille, jossa jalka kuvattiin ja raudat poistettiin. Toipuminen etenee tuskaisen hitaasti mutta etenee kuitenkin. Edelleen pitää käyttää erikoiskenkiä ja saikkuilla kotona. Nyt saa kuitenkin jo harjoitella kävelemistä ilman keppejä.

Kysyin samalla kirurgilta, koska saan mennä lapsettomuushoitoihin. Kuulemma 2-3kk tapaturmasta tai leikkauksesta on varoaikaa. Sain siis luvan mennä lapsettomuushoitoihin ensi vuoden puolella. Hienoa, että sai tietoa vaikka harmittaakin taas ilmennyt 2kk lisäodotus. Noh, eikait se 2kk ole enää niin paljon tässä 7,5 vuoden projektissa. Pitää heti alkuvuonna hommata lääkkeet valmiiksi ja alkaa sitten tositoimiin!

Nyt sitten vain mietin, uskallanko enää akupunktiohoitoihin. Pistäminen on sattunut aina enemmän ja enemmän enkä ole saanut mieleistä vastetta hoidoista. Vois harkita ennemmin vaikka vyöhyketerapiaa, jossa ei pistetä mutta hoidetaan vastaavasti hormoneja päälle. Tosin oikeaan jalkaa ei voi hoitoa antaa vielä pitkään aikaan. Hmmm... pitää miettiä asiaa.