Elämä on nyt leppoisaa odottamista, saikusta nauttimista ja välillä jännittävää odottamista. Nyt on menossa taas "projektissa" suvantovaihe, kun odottelen kuukautisia alkavaksi ensi viikolla. Ovistahan ei tosiaan tullut, joten kauheana ei jännitä odottaa. Lähinnä pelottaa vaan, kuinka kipeät kuukautiset onkaan tulossa. Onneksi mulla on nyt hyviä lääkkeitä, kun niitä on määrätty reilusti tuota jalkaa varten.  :)

Pitäis kyllä panostaa siihen ruokavalioon täällä kotona maatessa, jos viitsis. Oon toisaalta nauttinut kerrankin erilaisista herkuista ja epäkarppiruoista. Ihanaa! Välillä sit täysikarppiruokia, niin on hyvä olo ja mieli. Raakaruosta on tullut erityisen hyvä olo.

Jalasta poistetaan ensi perjantaina raudat. Toimenpide jänskättää jo vähäsen. Odotan innolla nähdä, miten koipi on toipunut ja koska pääsen taas kävelemään. Ensi viikolla olis pikkujoulutkin, joihin joudun lienee menemään keppien kaa vielä. Kummasti tuo jalka on ollut vielä kipeä, oon ollut vähän huolissani siitä. Ei taida vaan ehtiä seuraavaan kiertoon vielä IVF hoitoihin, kait. Seuraavalla kierrolla onkin sitten jo joulu. Joudunkohan mä odottamaan vielä ensi vuoteen tässä?? Edetään siis ihan minimaalisin askelin kohti toivoa, jollei peräti otetan takapakkia...