Nyt on jo joulupäivän ilta. Onneksi vielä huomenna on vapaata. Olen viettänyt ihanan rauhallista ja levollista joulua. En ole rajoittanut pahemmin ruokavaliota kylässä käydessäni ja olen nauttinut viiniäkin tyytyväisenä. Jouluruoat ovat melko karppeja ja terveellisiä itsessäkin. Mitä nyt tortut ja suklaa on jotain ihan muuta. :)

Soitin ennen joulua Väestöliitolle, että sopiihan hoitojen aloittaminen heti vuoden alusta. Sopii kuulemma ja kierronkin pitäisi olla optimaali, kun uuden kierron pitäisi alkaa tammikuun puolella. Lopultakin päästään tositoimiin! Pitää etsiä kohta reseptit valmiiksi ja hurauttaa apteekkiin kunhan vuosi vaihtuu. Saankin ilmeisesti eka apteekkireissusta jo Kelan maksukaton täyteen. Toivon mukaan lääkkeitä saa jostain alueen apteekista. Netistä olen lukenut, että Puregonia ei ole aina ollut saatavilla kovin hyvin. Mun pitäisi tosin ihan ekana ostaa se Elovna. Puregonia tarvitaan sitten vuoden toisella viikolla. Meillä on siis hoitona IVF lyhyellä kaavalla. Aika jännää!

En ole kyllä ressannut tässä kuussa yhtään, tuleeko ovista vai ei tule. Ei haittaa enää, kun kohta munasarjat pakotetaan yhteistyöhön. Saapa nähdä kuinka rankka hoito(putki) siitä tulee. Toivotaan parasta ja pelätään vähäsen kuitenkin. Ainakin pian on toivoa.