Ai että on kiva, kun jalka on jo parempana ja pystyn liikkumaan enemmän! Pääsin viikonloppuna käymään pikkujouluissa ja Ikeassa. Tällä viikolla käyn aikasta paljon työpaikalla ja asioilla muutenkin. Ihanan vapauttavaa, kun ei ole enää kiinni kepeissä ilman käsiä, mitä käyttää tavaroiden kantamiseen. Parin päivän päästä luovun kepeistä pysyvästi. Mahtavaa, kyllä tätä on odotettukin!

Löysin viime viikolla aivan ihanan uuden vyöhyketerapeutin. Tänään kuulin kaveriltani, että hän oli käynyt samalla vyöhyketerapeutilla ja saanut käynneistä apua lapsettomuuteen. Ehkä tässä voi olla jotain, vaikka en haluakaan toivoa liikoja. Eka käynnin jälkeen sairastin 3 päivää migreeniä, mutta toisaalta samana iltana olin niissä pikkujouluissa (limsalinjalla) ja rasitin itseäni ehkä liikaa. Toivotaan, että huomisen käynnin jälkeen ei tule oireita. Pitää kyllä mainita tuosta migreenistä. Onkohan kukaan muu saanut migreeniä vyöhyketerapiasta?

Ohoh, kurkkasin kalenteriani ja se sanoo, että ovista voi toivoa tän viikon loppupuolelle. Toivoahan toki voi, vaikka hieman skeptinen olen ajatuksen kanssa. Tämä hoitomuoto on kuitenkin miellyttävä eikä satu tai ahdista. Lisäsin ruokavaliooni uusia vitamiineja: e-vitamiinin ja foolihapon. Vielä pitäis ostaa kaupasta rypsiöljyä ja mahdollisesti vehnänorasta. Kauhean monimutkaista tämä ruokavalio. Ensin akupunktiossa neuvottiin tietyt siemenet ja safkat, kun taas vyöhyketerapeutti neuvoo ihan uudet aineet. Meinasin sanoa, että kalliiksi tulee kaikki luontaistuotteet. Mutta sitten hoksasin että kaikkein kalleinta on kuitenkin ne edessä häämöttävät IVF hoidot. Eilen vielä ottamani influenssarokotus muistutti edessä olevista pistoshoidoista. Voihan nenä. Ei oo helppoa ihmisen elämä.

Ai että samalla sapettaa, kun taas oli uutisissa miten äiti oli surmannut 2 pientä lastaan. Miten tuollainen on mahdollista!? Miksei vanhemmista ja lapsista pidetä huolta? Miksei kukaan osannut epäillä tai auttaa?? Miten moiset kamaluudet voisi estää?