Kaikki meni hyvin, kunnes heräsin yöllä viiden aikaan kovaan päänsärkyyn. Otin paramaxia, kipu tasoittui vaikkei kadonnutkaan ja sain nukuttua aamuun asti. Aamulla olin jälleen todella kipeänä ja särky alkoi jo oksettaa. Mulla on taipumusta migreeniin ja sehän se vissiin iski seurauksena hormonipiikistä. Otin päivän mittaan pari panadocia ja tein töitä makoillen suurimman osan aikaa kotona sängyllä ja sohvalla. Onneksi telcoissa muut eivät huomaa siitä mitään. :) Kävin iltapäivällä työpaikallakin palaverissa, joka ei onneksi kestänyt kauaa. Kotiin ajettuani menin heti nukkumaan ja sainkin otettua tunnin torkut. Heräämisen jälkeen on janottanut ihan kamalasti, mutta kipu ei ole enää palannut niin kovana.

Oliskohan lääke aiheuttanut nestevajausta, kun niin kauheasti on janottanut? Illan mittaan on pitänyt juoda useaan otteeseen vettä. Ruokaa ei voinut paljoa ajatellakaan, mutta vettä upposi. Yhden banaanin sain syötyä aamulla ja ennen töihin menoa pakottauduin syömään yhden leivän. Nyt illalla on onneksi jo parempi olo ja olen syönyt ruoan ja leipää lisää. Elämä voittaa (toivottavasti)!

Jotain positiivista jos etsii, tänään ei ole ollut enää vatsa kipeänä kuukautisten takia eikä vuodakaan enää niin kovasti. Päänsärky on voittanut kipuasteikolla reilusti. :)